top of page

Over dé vloerenspecialist uit Cruquius

"Wij geloven in betekenisvolle ruimtes die bij de eindgebruiker een positief gevoel achterlaat."

Wat is Pura Vloerenspecialist?

Pura Vloerenspecialist is een gerenommeerd bedrijf uit Cruquius dat gespecialiseerd is in vloeren en stoffering. Het bedrijf is opgericht door twee gedreven ondernemers Sven en Jeroen waarna Arjan als oudgediende uit het vak later is aangesloten. Samen hebben ze meer dan 60 jaar werkervaring in de branche.

Sinds de oprichting heeft Pura Vloerenspecialist een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor het creëren van betekenisvolle ruimtes die bij de eindgebruiker een positief gevoel achterlaten.
 

Dé totaaloplossing

Pura Vloerenspecialist gelooft sterk in het belang van transparantie, eerlijkheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Deze kernwaarden zijn de basis voor het succes van het bedrijf. Door te gaan voor net wat meer dan verwacht, weet Pura Vloerenspecialist klanten aan zich te binden en een goede reputatie op te bouwen. Het bedrijf biedt gedegen en persoonlijk advies en levert een totaaloplossing voor stoffering. Zo regelt het bedrijf de volledige ontzorging en maakt het de ruimte compleet.


Pura Vloerenspecialist gaat voor niets minder dan kwaliteit

Het succes van Pura Vloerenspecialist is niet vanzelf gekomen. De oprichters van het bedrijf Arjan, Sven en Jeroen hebben in de loop der jaren hard gewerkt om het bedrijf tot een succes te maken. Door hun brede ervaring in de branche hebben zij een scherp oog voor kwaliteit en aanpak.
Pura Vloerenspecialist heeft een breed assortiment aan vloeren en stoffering, waardoor het bedrijf voor iedere klant de juiste oplossing kan bieden. Of het nu gaat om een woning, kantoor, hotel of restaurant. Het team zorgt altijd voor een passende oplossing en volledige ontzorging tegen een scherpe prijs.
 

Naast kwaliteit en een scherpe prijs staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het bedrijf doet er alles aan om in alle eerlijkheid aan de wensen van de klant te voldoen en streeft ernaar om altijd een stapje extra te zetten. Het persoonlijke contact met de klant is daarbij van groot belang evenals eerlijk en gedegen advies.
 

Niet locatie-afhankelijk

Pura Vloerenspecialist is niet alleen actief in Cruquius, maar bedient klanten door het hele land. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, waardoor het bedrijf snel kan schakelen en de klant snel kan bedienen. Het bedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven en heeft in de loop der jaren een mooi portfolio opgebouwd.


In het portfolio van Pura Vloerenspecialist zijn diverse projecten te vinden waar het bedrijf met trots op terugkijkt.

opdracht.jfif
bottom of page