top of page
Artist impression 1.png

Wandafwerking

Het juist afwerkingen van een wand vraagt om secuur werk en moet met uiterste precisie gedaan worden. Ook hierin voorziet Pura Vloerenspecialist!

Wat is een wandafwerking?

Een wandafwerking is de keuze voor type wand en geeft een andere uitstraling ten opzichte van behang of verf. Ook hierin zijn veel verschillende soorten met ieder een eigen prijs. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. De microcement wandafwerking, hebben een fraaie betonlook, zijn stofvrij, slijtvast, vuilbestendig en decoratief. De wandafwerking die Pura Vloerenspecialist gebruikt is altijd makkelijk te reinigen door de matte transparante lak die als laatste bewerking wordt aangebracht.

CM200730-Edit.jpg

Wandafwerking kantoor

Heb je een kantoor waar een wand goed afgewerkt moet worden? We gaan graag in gesprek. Samen kijken we naar een juiste planning, zodat medewerkers niet onnodig overlast ervaren.

Wandafwerking thuis

Ook in een privésituatie is er veel mogelijk wat betreft met afwerken van wanden. Hierbij kijken we graag naar de situatie om tot een passende oplossing te komen en jullie van het juiste advies en prijs te voorzien. We komen bij je thuis om de situatie te bekijken en een passend advies te geven.

Betonlook

Decoratief stucwerk met een betonlook waarbij twee lagen pleister worden aangebracht en vervolgens worden afgewerkt met een transparante lak. Betonlook kent geen nadelen van snelle vervuiling of stofvorming en is geschikt voor zowel de wand als op de vloer. 

Pura Vloerenspecialist is onder andere dealer van Forbo Eurocol BetonDesign en Stone Age.

Ga je voor de betonlook? Deze decoratieve manier van stucwerk als wandafwerking kent geen nadelen en is makkelijk in onderhoud.
Wandafwerking met Oxidestuc

Oxidestuc

Oxidestuc is een bijzonder materiaal dat wordt gebruikt voor het creëren van een roestig en verweerd effect op muren. Een interieurontwerper had eens een idee om een industriële look te creëren in een loft, en besloot om oxidestuc te gebruiken als decoratieve afwerking. Dit geeft een luxe, chique uitstraling. Sindsdien is het een populaire wandafwerking.

Sichtbeton​

Sichtbeton is een bijzondere bouwtechniek waarbij beton niet langer als een achtergrondmateriaal wordt beschouwd, maar als een esthetisch element in de bouw. Het idee achter Sichtbeton is dat de ruwe en onbewerkte structuur van beton op zichzelf al mooi is en de nadruk ligt op de schoonheid van de natuurlijke materialen. 
Sichtbeton is 
verkrijgbaar in 3 kleuren. Kom langs in de showroom voor de voorbeelden.

Wandafwerking met sichtbeton

Wandafwerking in de buurt van Cruquius

Het kantoor van Pura Vloerenspecialist is gevestigd in Cruquius. Wil je de mogelijkheden zien en bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

 

Overigens werken we bij Pura Vloerenspecialist niet locatiegebonden. Woon je buiten Cruquius? We helpen je graag met het geven van de benodigde advies en het toepassen van wandafwerking.

Waarom Pura Vloerenspecialist
voor jouw wandafwerking??

We hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen van de juiste wandafwerking;

 

Bij Pura Vloerenspecialist wordt je volledig ontzorgd. Ook omtrent de vloerafwerking kun je het werk aan ons overlaten;

 

Bij Pura Vloerenspecialist ontvang je een transparante en eerlijke prijs. Niets meer, niets minder. Je bent niet meer kwijt dan nodig en krijgt er kwaliteit voor terug;

 

Bij Pura Vloerenspecialist gaan we altijd voor deskundig advies. Ook op het gebied van wandafwerking. Zo kom je nooit achteraf voor uitdagingen te staan;

 

Wachten? Dat hoeft bij Pura Vloerenspecialist niet. Pura Vloerenspecialist werkt zonder wachtlijst, waardoor jij niet maanden wacht.

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en een bijbehorende offerte? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page