top of page
Gordijnen en jaloezieën

Raamdecoratie

Wil je lichtdoorlatend of vooral verduisterend? Ga je voor decoratief of vooral functioneel? Wil je design of eerder retro? Heb je in gedachten welke kleur de decoratie moet hebben of wil je hierin geadviseerd worden en heb je nog aanvullende wensen voor zonwering? Ook hierin zijn de opties eindeloos, waarbij advies geen kwaad kan. Hierin is Pura Vloerenspecialist de partij. We adviseren en regelen de montage. We gaan pas weg als jij tevreden bent.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijk aspect van het interieurontwerp, omdat het niet alleen de privacy van een huis verhoogt, maar ook de esthetiek en energie-efficiëntie verbetert. Pura Vloerenspecialist biedt een brede selectie van raamdecoratie- en zonweringsopties voor elk type venster en elke stijl van het huis.

raamdecoratie voor een mooie eerste indruk

Officiële dealer van Luxaflex, Liedeco, Holland Haag en Vadain

Pura Vloerenspecialist is een officiële dealer van de merken Luxaflex, LiedecoHolland Haag en Vadain waardoor je bij ons een ruim assortiment vindt aan raamdecoratie met een goede garantie.

raamdecoratie, ook gordijnen spelen een belangrijke rol in de aankleding van de ruimte

Gordijnen

Gordijnen zijn een andere populaire optie voor raamdecoratie, omdat ze een grote hoeveelheid stijl en kleur aan een kamer kunnen toevoegen. Pura Vloerenspecialist biedt gordijnen in een breed scala van stoffen, patronen en kleuren.

Vitrage

Vitrage is een dunne stof die wordt gebruikt als raamdecoratie. Het is een stijlvolle en subtiele manier om het licht in een kamer te regelen of de privacy te vergroten.

Raamdecoratie in de vorm van vitrage
Raamdecoratie. Al gedacht aan rolgordijnen? Door de vele soorten zijn ze in veel ruimtes ideaal.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire keuze voor raamdecoratie, omdat ze eenvoudig te bedienen zijn en een grote hoeveelheid licht kunnen blokkeren. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en maten om aan de wensen van de klant te voldoen.

Duette en Plissé Shades

Duette en Plissé Shades zijn een moderne en stijlvolle optie voor raamdecoratie. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een grote mate van privacy en lichtbeheersing. Pura Vloerenspecialist biedt Duette en Plissé Shades in verschillende kleuren en maten.

Raamdecoratie: al eens gedacht aan Duette of Plisse Shades? Deze laten veel licht door, maar zorgen voor privacy.
Raamdecoratie. Jaloeziën zijn traditioneel en populair vanwege hun veelzijdigheid en functionaliteit.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een traditionele optie voor raamdecoratie, die nog steeds populair is vanwege hun veelzijdigheid en functionaliteit. Pura Vloerenspecialist biedt jaloezieen in verschillende materialen en kleuren, zodat ze in elk interieur passen.

Lamellen

Lamellen zijn een modernere optie voor raamdecoratie, die een grote hoeveelheid licht kunnen regelen. Pura Vloerenspecialist biedt lamellen in verschillende kleuren en maten, zodat ze in elk interieur passen. Bezoek onze showroom voor de voorbeelden.

Raamdecoratie. Al nagedacht over lamellen?
Bezoek de showroom in Cruquius

Kom langs in onze showroom in Cruquius voor een gesprek. Hierin bekijken we een aantal voorbeelden en bespreken we de dienstverlening.

Waarom Pura Vloerenspecialist
voor je raamdecoratie?

Qua service gaan we altijd iets verder dan de gemiddelde leverancier. Dit doen we volledig vanuit onze passie voor woninginrichting. Als we uitdagingen zien, benoemen we dit in combinatie met een gedegen oplossing. Daarnaast werken we altijd met een scherpe prijs. Je betaalt nooit meer dan nodig. Pura Vloerenspecialist is ook jouw partner in vloerrenovatie, vloerafwerking en wandafwerking.

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page