top of page

Diensten

Wat we doen? Betekenisvolle ruimtes creëren die bij de eindgebruiker een positief gevoel achter laat. Daarbij richten we ons op vloerrenovatie, vloerafwerking, wandafwerking en raamdecoratie. Ontdek onze specialismen!

Vloerrenovatie

Een vloerrenovatie komt meestal voort uit problemen met een ondervloer of nieuw systeem. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een betere ondervloer of vloerverwarming. Vloeren die in slechte staat verkeren, kunnen dus voor overlast zorgen door middel van lelijkheid, gekraak of een kapotte vloer. Indien er vocht in de vloer zit, kijkt Pura Vloerenspecialist waar het vocht vandaan komt. Je wilt namelijk niet dat een nieuwe vloer weer vochtproblemen krijgt. Er zijn diverse renovaties mogelijk. Dit is sterk afhankelijk van de beschikbare tijd.

20201029_101911.jpg

Vloerafwerking

Bij Pura Vloerenspecialist hebben we een groot assortiment aan type vloeren. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook door middel van een gietvloer. Ook PVC, tapijt, linoleum of marmoleum, rubber en schoonloopmatten behoren tot de mogelijkheden.

20210811_091024(1).jpg

Wandafwerking

Een wandafwerking is de keuze voor type wand en geeft een andere uitstraling ten opzichte van behang of verf. Ook hierin zijn veel verschillende soorten met ieder een eigen prijs. De meest voorkomende wandafwerkingen microcement wandafwerking met een fraaie betonuitstraling, oxidestuc met een metallic of rauwe betonstuc met een industriële uitstraling van een gestorte betonmuur. De wandafwerking is slijtvast, stofvrij, vuilbestendig en heeft een luxe decoratieve uitsraling. 

CM200529-Edit.jpg

Raamdecoratie

Wil je lichtdoorlatend of vooral verduisterend? Ga je voor decoratief of vooral functioneel? Wil je design of eerder retro? Heb je in gedachten welke kleur de decoratie moet hebben of wil je hierin geadviseerd worden? Ook hierin zijn de opties eindeloos, waarbij advies geen kwaad kan. Hierin is Pura Vloerenspecialist de partij. We adviseren en regelen de montage.

 

We gaan pas weg als jij tevreden bent.

20210817_141649_edited.jpg
bottom of page