top of page

CBW erkend

Zeker van je aankoop

CBW erkend.png

Wat is CBW-erkend?

Stel, je hebt maanden gespaard voor die nieuwe bank of die geweldige grote keuken die al jaren op je verlanglijstje staat. Of wie weet, ga jij trouwen en kan je eindelijk de jurk van je dromen kopen voor de grote dag. Bij zo'n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een winkel die CBW-erkend is.  

Zeker van je aankoop met een CBW-erkende winkel

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels of Bruidsmode en Maatwerk.
 

✔ Meer garanties na je aankoop

✔ Nette aanbetalingsregeling

✔ Onpartijdige klachtafhandeling


 

CBW-erkende woonwinkels en bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hier bijvoorbeeld om veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Meer informatie kunt u vinden op: www.cbw-erkend.nl

bottom of page