top of page
Forbo Novilon.jpg

Vloerafwerking

Een vloerafwerking bepaalt de uitstraling van de hele ruimte en behoeft daarom van de benodigde advies. Ook de kwaliteit speelt een grote rol. Het is daarom moeilijk om direct een keuze te maken voor een juiste vloerafwerking. In onze showroom begeleiden we je met het maken van die keuze en zie je de diverse mogelijkheden voor een vloer.

Wat is vloerafwerking?

De bovenste laag van de vloer is de vloerafwerking. Een vloerafwerking heb je in diverse materialen en kleuren. Dit heeft een groot effect op de uitstraling van een ruimte. Bij Pura Vloerenspecialist hebben we een groot assortiment aan type vloeren. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook door middel van een gietvloer of een handgesmeerde microcementvloer. Daarnaast kun je kiezen voor tapijt, linoleum, vinylPVC-vloer, rubber, coating of een troffelvloer. Ook het polijsten van een betonnen vloer tot een woonbeton vloer behoort tot de mogelijkheden. 

Tevens is een slim en goed doordacht schoonloopsysteem van schoonloopmatten of systeemmatten bij de entree belangrijk voor de uitstraling en levensduur van uw vloerafwerking.

20210105_083727.jpg

Officiële Vloeren dealer

Pura Vloerenspecialist is een officiële dealer van de merken Tarkett (Desso), Interface, Forbo, Eurocol, Arturo, Ambiant, Therdex, Nora, Gerflor, Moduleo, Storax en Emco waardoor je bij ons een ruim assortiment vindt aan vloeren met een goede garantie.

PVC-Vloer

PVC-vloeren zien we veel terugkomen bij zowel kantoorruimtes als woonruimtes. Deze vloerafwerking bied veel mogelijkheden. Zo is een PVC-vloer beschikbaar in verschillende kleuren, maten en kun je de vloer op verschillende manieren leggen. Een populaire stijlvolle manier van aanbrengen is het visgraat patroon

Blote voeten
IMG_20210430_145034.jpg

Tapijt

Tapijt is tijdloos en in veel verschillende ruimtes toe te passen. Als vloerafwerking, op de trap of als vloerkleed. Erg stijlvol in combinatie met een gietvloer of PVC-vloer.

Linoleum

Wil je een strakke onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is een vloerafwerking met linoleum wellicht iets voor uw ruimte. Vaak wordt linoleum toegepast in ruimtes waarbij de vloeren intensief gebruikt worden, zoals op scholen maar kan ook prima toegepast worden in een woon- of slaapkamer

IMG_20200805_100245_edited.jpg
20210105_083423_edited.jpg

Gietvloer

Wil jij een duurzaam en moderne, vlakke vloer om jouw binnenruimte betekenis te geven? Vraag dan zeker ook naar de mogelijkheden met gietvloeren bij één van de specialisten van Pura Vloerenspecialist want er is een ruimte keus uit verschillende type gietvloeren met elk kun eigen kenmerken

Woonbeton

Het afwerken van een betonvloer door middel van polijsten verdicht, versterkt en verduurzaamd de vloer. De betonvloer krijgt een mooie glans en is na het polijsten gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Schitterend in een winkel, showroom of woonruimte.

Zwart-witte gang
Rolcoating.png

Industriële vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die chemisch resistent, vloeistofdicht, naadloos, mechanisch belastbaar en eenvoudig gereinigd kan worden voor bijvoorbeeld keukens, productieruimtes, magazijn of werkplaatsen? Vraagt Pura Vloerenspecialist naar de mogelijkheden.

Rubber

Rubber is toepasbaar in ruimtes die zeer intensief gebruikt worden en waar eisen worden gesteld aan eenvoudige reiniging en duurzaamheid. Rubber heeft daarnaast uitstekende ergonomische en contactgeluiddempende eigenschappen en kan aangebracht worden als vloerafwerking en als traptrede.

Rubber traptreden.png
Schoonloopmat.jpg

Schoonloopmat

Wilt u een locatie binnen uw ruimte accentueren? Pura Vloerenspecialist biedt stijlvolle vloermatten aan die uw ruimte een andere dimensie geven, maar bijvoorbeeld ook een dempende werking hebben op gehorige vloeren. 

Een goede vloerafwerking in de omgeving van Cruquius.

Het kantoor van Pura Vloerenspecialist is gevestigd in Cruquius. Wil je langskomen om de mogelijkheden te zien en te bespreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

 

Overigens werken we bij Pura Vloerenspecialist niet locatiegebonden. Woon of werk je buiten Cruquius? Dan helpen we je graag met het leggen van de juiste vloer.

Waarom Pura Vloerenspecialist
voor jouw vloerafwerking?

Bij Pura Vloerenspecialist is er gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van bedrijfsvloeren, kantoorvloeren en particuliere vloeren;

 

Bij Pura Vloerenspecialist wordt je volledig ontzorgd. Ook omtrent de vloerafwerking kun je het werk aan ons overlaten.

 

Bij Pura Vloerenspecialist ontvang je een transparante en eerlijke prijs. Niets meer, niets minder. Je bent niet meer kwijt dan nodig en krijgt er kwaliteit voor terug.

 

Bij Pura Vloerenspecialist gaan we altijd voor deskundig advies. Ook op het gebied van vloerafwerking. Zo kom je nooit onverwacht voor verrassingen te staan.

 

Pura Vloerenspecialist komt ook bij je thuis langs om zo een goede inschatting te kunnen maken.

 

Lang wachten? Dat hoeft bij Pura Vloerenspecialist niet. Pura Vloerenspecialist werkt zonder wachtlijst, waardoor jij niet maanden wacht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en een bijbehorende offerte? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page